home  »  Service

Service

Door jarenlange ervaring met fietsen, zowel door verkoop als door reparatie, heeft de Fietsenmakker zich ontwikkeld tot een van de beste fietsenwinkels in Zeeland waarbij service en kwaliteit bovenaan op de agenda staan. Door de opgedane kennis en ervaring kunt u rekenen op deskundig advies en puike service. Vanzelfsprekend op gebied van de fiets zelf, maar ook op tips voor onderweg en wat onderhoud en reparatie betreft.

Professioneel onderhoud

In onze moderne werkplaats wordt niet alleen vakkundig gerepareerd door louter gecertificeerde monteurs, maar ook wordt er door specialisten ontworpen, custom projecten gerealiseerd en fietsen samengesteld die aan alle wensen van de klant voldoen.

Mocht een reparatie of serviceproject meer kosten met zich mee brengen dan voorzien, dan doen we dat uiteraard pas na overleg. 

De werkplaats is open en geïntegreerd in de winkel zodat een bezoek aan de showroom niet alleen de kwaliteit van de producten zichtbaar maakt, maar ook een indruk geeft van de professionele reparatie- en montageprocessen die er non-stop plaatsvinden. Wij noemen dat terecht ‘een beleving’. 

Meten is weten!

Ergonomie nemen we erg serieus. Want hoe beter uw fiets op uw lichaam is afgesteld, hoe comfortabeler u fietst en hoe kleiner de kans op klachten is. Vandaar dat de Fietsenmakker hier extra aandacht aan besteedt.
Zo hebben we meetapparatuur om uw maten op te nemen ivm. zadel- en stuurhoogte, framemaat enz. Daarmee kunnen we tevens het juiste zadel voor u vinden. Op die manier maken wij uw fiets zo passend mogelijk opdat u met optimaal comfort kunt fietsen.