home  »  Over ons

Over ons

Geschiedenis

De Fietsenmakker is in 1998 in een klein winkeltje begonnen. Daar deden we het al snel zó goed dat zelfs het ernaast gelegen pand aan extra ruimte niet voldoende was zodat we in 2013 zijn verhuisd naar de huidige locatie aan de Troelstraweg. Een prachtig pand dat na de verbouwing 1300 m2 winkelruimte heeft en is uitgegroeid tot expertise fietswinkel door het verlenen van goede service, leveren van uitstekende kwaliteit en het aanbieden van een gebalanceerde en brede collectie aan prachtige merkfietsen en accessoires. Eén bezoek aan de Fietsenmakker is voldoende om te ervaren dat we niet overdrijven.

Leerplekken

Wat heb je aan kennis en wijsheid als je die niet doorgeeft? Precies; niets. Vandaar dat de Fietsenmakker leerplaatsen ter beschikking stelt om jonge mensen op te leiden tot volwaardig fietsenmaker. Aangezien we specialisten op elk fietsgebied hebben kunnen ze hier werkelijk álles leren.

Missie

Wij Fietsenmakkers vinden dat fietsen niet alleen producten zijn, maar dat er onlosmakelijk ook gevoel aan te pas komt. De liefde die we voor het vak en de fietsen ervaren, die herkennen we in onze klanten en begrijpen de gevoelens voor hun fiets dan ook als geen ander. Het is daar waar onze drang naar service en kwaliteit vandaan komt om u van zo goed mogelijk passende en comfortabele fietsen te willen voorzien. Mocht er toch ergens een kink in de kabel ontstaan dat halen we die er samen uit.