home  »  Fietsen  »  Sportfietsen

Sportfietsen

Eén bezoek aan onze winkel in Vlissingen is voldoende om te weten dat iedereen bij de Fietsenmakker een passie voor fietsen heeft. De liefde voor het vak is onvoorwaardelijk en het enthousiasme voor de fiets ongebreideld. De winkel straalt dat ook uit. Op gebied van sportfietsen zie je die passie heel duidelijk in het uitermate breed en ruim opgesteld assortiment. Daartussen rondlopen alleen is al een beleving.

Racefietsen

Zeeland met z’n platte uitgestrekte polders, wuivende velden en fietspaden onder, langs en bovenop de duinen is een paradijselijk fietsoord.

Mountainbikes

Crossen, modder, afdalen, adrenaline, over bergen, langs water, door het bos, over platte rechte wegen of onverharde kronkelpaden…

Crosshybrides

Dit type fiets is een heuse multitasker. Een kruising tussen racefiets en mountainbike om zowel op asfalt als op onverharde- en bospaden ingezet te kunnen worden. Met voorvering, mogelijkheden voor spatborden, bagagedrager en verlichting zijn ze praktisch en comfortabel samen te stellen voor zowel dames als heren. U kunt er zelfs mee op fietsvakantie of ze gebruiken voor heen en weer woon-werkverkeer. Ook van deze modellen heeft de Fietsenmakker representatieve modellen staan om te kunnen bewonderen en uitproberen. U bent meer dan welkom om dat te komen doen.

Cyclo cross

Dit is wellicht de meest flexibele fietssoort die er is. Alhoewel ze aanvankelijk ontwikkeld zijn voor racen op bospaden en in de modder, sneeuw en andere zware trajecten, zijn er de laatste jaren ook mountainbike-technieken aan toegevoegd zoals schijfremmen en stabielere wielen. Mede door gebruik van tubeless banden zijn ze naast offroad racen ook geschikt voor dagelijks gebruik. Ombouwen tot vakantiefiets behoort zelfs tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit fenomeen op wielen kom dan vrijblijvend langs. Fietsen zit ons in het hart en we helpen u met plezier.

Fitness bikes

Voor wie een racefiets iets té sportief vindt maar wél aan z’n conditie wil werken hebben we Fitnessfietsen. De iets bredere banden en langer frame geven net iets meer comfort, de schijfremmen hebben uitstekende remprestaties en het aluminium frame heeft alle montagepunten om er een bagagedrager en spatborden op te monteren. Met deze fiets cross je even makkelijk door de urban jungle als dat je heen en weer tussen thuis en werk forenst of door de polder ploegend aan je conditie werkt. Zoals voor alle fietsen geldt ook hier dat uw Fietsenmakkers vanuit ervaring weten welk model het beste bij u past zodat u zo comfortabel en veilig mogelijk op weg kunt. Het uitgekiende assortiment staat klaar om door u geprobeerd te worden.

Fitness trainers

Dat het in Zeeland ook flink kan stormen en regenen hoeven we u niet uit te leggen. Wel willen we laten weten dat de winter doorfietsen ook op een comfortabele manier kan. Bijvoorbeeld op een hometrainer van Kettler. En natuurlijk heeft de grootste fietsenwinkel van Walcheren die ook in z’n showroom staan. Nog zo’n ervaring die je niet van het internet kunt opdoen maar wel bij ons. Loop gerust binnen om te ondervinden hoe het is om zonder wind en zonder rollend asfalt onder je door toch te kunnen fietsen waarbij onze fitness expert u ook op dat gebied uitstekend kan adviseren.

Kom langs en laat je inspireren in onze showroom.

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring en kennis van deze merken en kunnen je deskundig adviseren.
Adresgegevens