home  »  Fietsen  »  Kinderfietsen

Kinderfietsen

Speciaal voor uw dierbare jongsten hebben we de hele bovenverdieping met kleurrijke, trendy en stoere fietsen voor alle leeftijden gereserveerd.

Kleurrijke Loekie

Voor de allerkleinsten hebben we de kleurige Loekie fietslijn. Deze zijn door een heuse kinderjury als beste beoordeeld, en zulk deskundig advies nemen we natuurlijk onvoorwaardelijk aan. Er zijn volop modellen aanwezig om uit te proberen en we geven als service van de zaak gratis advies hoe u uw kroost het beste kunt leren fietsen.

Oerdegelijke Batavus

Uw avonturiers en boefjes vinden bij ons volop sportieve Batavussen die zó sterk zijn dat ze meerdere kinderen mee kunnen gaan. Zeker als ze op tijd door ons mogen worden onderhouden zijn ze dubbel uw geld waard. Kom maar langs met die rakkers voor een testrit op een Snake of ander cool model.

Trendy Sparta

Als uw kids iets groter worden dan is daar de trendy Sparta om de ontluikende identiteit uit te kunnen dragen. Met stoere designs, rekken voorop, en natuurlijk een fraai krat om het af te maken. We hebben alles in huis om een unieke fiets samen te stellen die bij het karakter van uw oogappel past. Uiteraard kunnen er volop modellen uitgeprobeerd worden.

Kom langs en laat je inspireren in onze showroom.

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring en kennis van deze merken en kunnen je deskundig adviseren.
Adresgegevens