home  »  Fietsen  »  Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

E-bikes maken een stormachtige maar vooral prachtige ontwikkeling door. Design, comfort, actieradius, snelheid, alles zit in de lift, en wij volgen die ontwikkelingen op de voet.

We hebben ze met voor-, midden- en achtermotor, van Koga voor hun gekende hoge kwaliteit, van Sparta/Batavus/Gazelle voor hun merkspecifieke eigenschappen, of de fluisterstille Spaanse BH (spreek uit: BeHasch) voor z’n krachtige Brose middenmotor. Zelfs E-bikes met de door Sparta ontwikkelde iOn Technology hebben we in huis. Van fietsen met die techniek geniet u alle voordelen van elektrisch fietsen, maar tegelijk ook van het idee op een ‘gewone’ fiets langs ’s heerens wegen voort te gaan. Dat wil gevoeld worden!

Elektrisch fietsen is een ervaring die je niet van internet kunt plukken. Ook op dit gebied heeft de Fietsenmakker de kennis en ervaring in huis om u deskundig te kunnen adviseren, evenals vele merken en types voor u klaar staan om uit te proberen. Wat service en onderhoud betreft kunt u eveneens volledig op ons vakmanschap rekenen. Zelfs uw gewone fiets ombouwen naar elektrisch is een mogelijkheid. Bezoek onze uitgebreide showroom zodat u voortaan zorgeloos en altijd met wind mee door het leven fietst.

Nieuwste elektrische fiets van Koga Miyata 2018

Kom langs en laat je inspireren in onze showroom.

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring en kennis van deze merken en kunnen je deskundig adviseren.
Adresgegevens